LELKIZŐ

Agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de nem kap kártérítést

Az egész családot megviselte a baleset és az utána következő jogi hercehurca. Katalin a mai napig pszichológushoz jár.
  • Szerző: Ripost

A V-Tech nevű együttesből ismert énekes, Kefir édesanyja, Katalin maradandó agykárosodást szenvedett, miután 15 métert zuhant a siófoki könyvtár lépcsőjéről, amiért egy jelképes, egymillió forintos kártérítést igényeltek.Az ügyben a másodfokú döntés is megszületett: ebben helybenhagyták a korábbi ítéletet, vagyis Kefirék jogerősen vesztettek, azaz már nem is fellebbezhetnek.

Az egész családot megviselte a baleset és az utána következő jogi hercehurca. A történtek legnagyobb elszenvedője Katalin, aki a mai napig pszichológushoz jár, hogy feldolgozza a történteket, és aki szinte munkaképtelenné vált súlyos sérülése miatt.

"Ki az az ember, aki eldönti, hogy a fellebbezésemnek nem ad helyt? Az én károm sokkal nagyobb, mint amit kértünk. Nem pénzre van szükségem, ezzel csak a figyelmet akartuk felhívni, de végül egy bocsánatkérést sem kaptam. Borzasztóan fáj, hogy hülyének néznek, azt hiszik, azért, mert sérült az agyam, beszámítható sem vagyok" - panaszolta az asszony a Blikknek.

Katalin homloklebenyének egy része elhalt, 36 százalékos, maradandó agykárosodást szenvedett, amitől az asszony élete teljesen megváltozott.

"Könyörgöm, én éveken át intézményvezető voltam, pontosan tudom, hogy jegyzőkönyvnek kellett volna készülnie a balesetről. Ilyen jegyzőkönyvet nemhogy én, de a bírónő sem látott. Még igazságügyi szakértőt sem rendeltek ki" - tette hozzá szomorúan Katalin, aki úgy tudja, a könyvtár és a bíróság lépcsője ugyanabból az anyagból készült. Mint mondta, a bíróság ajtajára ki van írva, hogy vigyázz, csúszik, de az ő esetében nem ismerték el, hogy megcsúszott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?