LELKIZŐ

Aggasztó fotót osztott meg Curtis kisfiának anyukája, csak nincs valami baj?

Kriszti egyedülálló anyuként próbál meg helytállni a mindennapokban. Bár a rapper is sokat van a kisfiával, Krisztinek bizony sokszor nagyon nehéz lehet.
  • Szerző: Ripost

Curtis volt szerelme, Kriszti látszólag remekül boldogul egyedülálló anyukaként, rendszeresen tesz fel a kis Doncsiról aranyos videókat, amiken látszik, hogy a kisfiú nagyon vidám és eleven.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aggasztó fotót osztott meg Curtis kisfiának anyukája

Fotó: Facebook

Persze az is nagyon fontos, hogy Doncsi sokat találkozik az apukájával, annak ellenére, hogy Curtis már új párra talált, Barnai Judit kosárlabdázó személyében.

Curtis már új párra talált

Fotó: végh istván / bors

Ám hiába tűnik minden idillinek, Krisztinek is vannak nagyon nehéz napjai, és ezt nem is titkolja. Az Instagramon osztott meg egy fotót, amin egy nehéz, telepakolt zsák nyomja egy törékeny lány vállát.

A képen a következő idézet olvasható:

„Csak azért, mert jól viseli, még nem jelenti azt, hogy nem is nehéz.”

Ezzel Kriszti egyértelműen a követők tudtára adta, hogy bizony az ő élete sem csupán móka és kacagás: bőven akadnak nehézségek is, ami teljesen természetes. A kommentelők persze azonnal igyekeztek megnyugtatni a csinos anyukát, többen is voltak, akik szerint tökéletes, ahogy helyt áll a mindennapokban!

A képet itt tudod megnézni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?