LELKIZŐ

Adásban ríkatta meg az édesanyja Demcsák Zsuzsát

Sosem hallott magánéleti titkairól, lelki sérelmeiről, hibáiról vallott Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető leplezetlen őszinteséggel beszélt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, és a könnyeit sem tudta visszatartani.
  • Szerző: E.J.

Demcsák Zsuzsával folytatódik a Life TV nagy sikerű műsora, az Összezárva Hajdú Péterrel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

A péntek esti adásban Zsuzsa kendőzetlenül vall élete fontos és nehéz pillanatairól: első házasságának felbomlásáról, férjéről, Krishanról, nehézségeiről és örömeiről. A beszélgetés olyannyira őszinte hangvételű volt, hogy Zsuzsa még sírva is fakadt, amikor kézhez kapta édesanyja neki szánt levelét. Mária asszony Zsuzsa gyermekkori emlékeivel kezdte a levelét, a későbbiekben pedig lánya felnőttkori erényeivel folytatta.

„A szívem repes még ma is, amikor rád nézek. Gyönyörködöm benned. Ilyenkor gyanakodva nézel rám, mire gondolhatok, amikor olyan furcsán bámullak. Téged csodállak, drága kislányom...” – olvasta fel elcsukló hangon Zsuzsa, aki édesanyja vallomásának ezen pontján képtelen volt gátat szabni a könnyeinek.

Fotó: Life TV

„Nem tudtad, hogy így szeret téged?” – kérdezte tőle Hajdú Péter.

„Mindig azt hittem, hogy azért néz rám úgy, mert valami nem tetszik neki, vagy nem jól csinálok valamit... Hiszen azért elég sok vackot okoztam nekik. Most már legalább tudom, amikor rám néz, hogy mennyire szeret engem.”

Zsuzsa mindig is büszkén vállalta, hogy az édesanyja a példaképe, mert ő a legerősebb, legokosabb asszony, akit csak ismer. Zsuzsa bővebben mesél a volt férjével kapcsolatos viszontagságairól, magánéleti botlásairól, gyermekeiről és indiai férjéről pénteken 22 órakor, a Life TV műsorán.

Megnyílnak neki a vendégek

Hajdú Péter ottalvós műsorában képtelenség nem őszintén viselkedni. A vendégek huszonnégy órán át vannak bezárva egy lakásba a műsorvezetővel, ennyi idő alatt pedig még az is leveti az álarcát, aki esetleg nem akart őszinte lenni. Az első adásban Curtis sem titkolt el semmit, élete legsötétebb és legintimebb pillanatairól beszélt a kamerák előtt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?