LELKIZŐ

Ábel Anita nem kegyelmez: kíméletlenül kiosztotta Bochkor Gábort

Ábel Anita szerint a rádiós most visszakapja azt, amit a nők ellen elkövetett. A mûsorvezető nem kímélte Bochkort, több epés megjegyzést is tett neki...
  • Szerző: Ripost

Igazi női össztűz alá került Bochkor Gábor. A Spektrum Home-on szerda este adásba kerülő NőComment című műsorban. A rádiós-műsorvezetőnek – akinek 12 év után szakadt meg kapcsolata kislánya édesanyjával, Várkonyi Andreával – máris meggyűlt a baja a női nemmel, ugyanis Ábel Anita, Dobó Kata, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea és Bódi Margó nem kímélték a korábban nagy szoknyapecér hírében álló sztárt.

Bochkor arról beszélt, hogy saját bevallása szerint egy komoly tanulási folyamat volt apává válni, sőt éles kritikát fogalmazott meg volt kedvese és az általános anyai mentalitás ellen.

Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami... – utalt Anita a műsorban vendégként szereplő Dobó Katára és Osvárt Andreára, akik korábban mindketten szerelmi kapcsolatban álltak a rádióssal.

Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, má­so­dikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus – zárta volna rövidre a gondolatot Gá­bor, de Anita nem adta fel és tovább folytatta.

Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő – mondta cinikusan a műsorvezetőnő.

És ezeket olvastad már?