LELKIZŐ

Mérhetetlen fájdalom és boldogság: évértékelőt tartott Ábel Anita

A színésznővel szép és rossz dolgok is történtek 2019-ben, de mindent összevetve úgy érzi, hálás lehet a sorsnak azért, ami jutott neki.
  • Szerző: ripost

Számot vetett az idei évével Ábel Anita, és arra jutott, igazán intenzív 365 nap áll mögötte. A színésznő tavaly jelentette be, hogy 16 év házasság után elválik a férjétől, a szakítás pedig érthető módon nehéz volt számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Idén májusban aztán bejelentette, hogy újra rátalált a szerelem, egy olasz séf, Roberto Favaro személyében. A férfivel nagyon boldogok, Anita pedig hálás az új szerelemért.

„2019 én most elengedlek...hoztál mérhetetlen fájdalmat és földöntúli boldogságot... Maga voltál az élet turbó erővel. Köszönöm a tanításokat, köszönöm nektek is az évet, hogy együtt voltunk az Instán és a Facebookon! Azt kívánom mindenkinek, amit magamnak” – írta a fotójához Anita.

2019 én most elengedlek...hoztál mérhetetlen fájdalmat és földöntúli boldogságot...maga voltál az élet turbó erővel🙏🏻🙈 Köszönöm a tanításokat, köszönöm nektek is az évet, hogy együtt voltunk az Instán és a Facebookon! Azt kívánom mindenkinek, amit magamnak❤️❤️❤️ bulizz velem ma egy utolsót este 10kor a Spektrum Homeon, hiszen óriási partyval készülünk a NőComment csapatával🍀💃🏾🥳❤️💰🐷Csodás Új Évet mindenkinek! #humor #actresslife #éljszabadon #spektrumhome #nőcomment #merész #szókimondó #őszinte #go2020 #rengetegújlehetőség #csodásévlesz

A rajongók megköszönték Anita kedvességét, és ugyancsak sok szépet és jót kívántak neki.

És ezeket olvastad már?