LELKIZŐ

A magyar műsorvezető drámája: Nyolc év után szakított szerelmével

Bár óriási szerelemnek indult, nyolc év után elfáradt az ismert tévés és kedvese kapcsolata, ezért úgy döntöttek, hogy szeretetben elválnak egymástól.
  • Szerző: ripost

Nehéz időszakon megy keresztül Kárász Róbert, miután nyolc év után nemrégiben szakítottak kedvesével, Rózával.

2010 tavaszán szerettek egymásba, Kárász még a házasságát is feladta a csinos lány miatt, házasságot és közös gyermeket terveztek, ám az elmúlt egy évben elhidegültek egymástól.

"Sem Róza, sem én nem vagyunk azok a típusú emberek, akik a nyilvánosság előtt teregetik ki a magánéletüket. Még a barátainknak sem mondtunk többet annál, mint ami a sajtóban megjelent" - mondta el a Best magazinnak a műsorvezető.

Róza és Róbert végül közösen döntöttek a szakítás mellett, ám jóban maradtak egymással, főleg közös kutyájuk, Molly érdekében, aki felváltva van hol az egyiküknél, hol a másikuknál.

"A szakítás után volt egy mély, drámai időszak, helyenként tele dühvel, daccal. Egymást és magunkat is hibáztattuk, amiért nem működött, de ezen a korszakon továbblendültünk. (...) Hosszú korszak, nehéz volt lezárni, bizonyos helyzeteket pedig most is nehezen kezelek. Olyan ez, mintha egy hullámvasúton ülnék, ami folyamatosan halad fölfelé, és ha eléri azt a pontot, amikor nagyon jól érzem magam, hirtelen zuhanni kezd. Ez egy érzelmi hullámvasút. Van, amikor nagyon szomorú vagyok, máskor pedig vidám, néha pedig már úgy érzem, depressziós. De a pszichológus ismerőseim mindig megnyugtatnak, hogy egyszerűen csak olyan típusú ember vagyok, aki nehezebben él meg bizonyos élethelyzeteket" - fogalmazott Kárász.

A műsorvezető nem tett le arról, hogy újra családot alapíthat, két nagylánya mellé el tudna képzelni egy kisfiút is, és reméli, idővel beköszönt a szerelem az életébe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?