LELKIZŐ

A gyerekek mindenek előtt: lánya miatt nem ment el a díjátadóra Brad Pitt

Lánya ágya mellett virrasztott a színész.
  • Szerző: Ripost

Ilyen egy jó apa: kiderült, miért hagyta ki a BAFTA-díjátadót Brad Pitt. . Távolmaradását a londoni gáláról „családi kötelezettségekkel” magyarázták. Az 56 éves színész díjat is nyert pedig, amit Margot Robbie vett át helyette. Most kiderült, hogy a kórházban lábadozó lányával akart lenni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Angelina Jolie árulta el, hogy a 13 éves Shiloh és a 15 éves Zahara is műtéten esett át a közelmúltban. A családhoz közelálló forrás pedig azt nyilatkozta a Page Sixnek, hogy emiatt nem utazott Londonba Brad Pitt. „A gyerekek mindenek előtt állnak Brad szemében” – fogalmazott a barát.

Először Zaharát, majd hetekre rá Shiloh-t is megműtötték, Jolie elmondása szerint utóbbinak csípőműtétje volt. Még mindig mankóval jár.

Fotó: AFP

„Műtétekre be, műtétekről ki- ezzel telt az elmúlt két hónapunk. Először a legidősebb lányom, majd napokkal később a húga került kés alá, csípőműtétet kellett végrehajtani” – mesélte a színésznő, aki hozzátette, lenyűgözte, hogy ilyen nehéz helyzetben mennyire összetartott a család.

„Elképesztő volt, mennyire törődnek egymással. A legkisebb lányom, Vivienne nézte, ahogy a nővérek gondozzák a testvéreit, majd a következő alkalommal már ő is besegített. A lányok mindent félretettek és csak egymásra figyeltek, és olyan boldogok voltak, hogy segíthettek egymásnak” – írta Jolie.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?