LELKIZŐ

A botrány utóhatása: Weisz Fanni édesanyja megtörte a csendet!

Ágnes először szólalt meg azóta, hogy a lánya minden kapcsolatot megszakított vele.
  • Szerző: Ripost

Megtörte a csendet Weisz Fanni édesanyja, Léránt Ágnes az elmúlt hetek botrányaival kapcsolatosan. Bár az asszony teljesen elvesztette a kapcsolatot a lányával, továbbra is rendületlenül küzd azért, hogy a siket embereket megóvja attól, hogy átverjék őket.

Ágnest rengeteg támadás érte az elmúlt hetekben, mert sokak szerint ő az oka annak, hogy Fanni eltávolodott tőle és megszakított vele minden kapcsolatot. Az asszony most a %%-nak mesélte el, miért féltette más anyáknál mindig kicsit jobban a lányát.

„Fanni gyönyörű, ismert és siket. Ez a három tényező külön-külön is veszélyek sokaságát rejti magában, de együtt főleg. Egész életemben szerettem volna megóvni őt minden rossztól. Ezen kívül arra tanítottam, hogy higgyen az emberekben és magában még akkor is, ha ő mindig alulértékelte magát.

Azt hiszem, azt viszont nem magyaráztam el, hogy nem mindenki akar feltétlenül jót neki.

Nem akartam fájdalmat okozni Fanninak ezzel, most úgy látom, ebben talán hibáztam” – fogalmazott Ágnes.

Az asszony fájlalja, hogy a családi problémáik napvilágot láttak, hiszen ha rajta múlt volna, nem mélyül tovább az ellentét köztük.

Szeretné, ha Fanni óvatosabb lenne: a lánya nem tudja úgy kifejezni magát, nem tud úgy beszélni, mint a halló emberek, ezért bárki könnyedén átverheti.

Az ünnepek közeledtével viszont az ő szíve is nehezebb, ha Fannira gondol.

Arra a kérdésre, hogy szerinte karácsonyig rendeződni fog-e a viszonyuk, szomorkás hangon csak ennyit válaszolt:

Remélem, hogy igen, legalábbis bízom benne. A remény hal meg utoljára…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?