LELKIZŐ

97 éves koráig adósrabszolga lesz Szulák Andrea. Árulja a házát...

Ki gondolta volna, hogy egy olyan sikeres színésznőnek, mint Szulák Andrea, komoly anyagi nehézségekkel kell szembenéznie? Meghökkentő, de a mûvésznő iszonyatosan keményen dolgozik azért, hogy egy teljesen átlagos élete legyen a családjának.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az Operettszínház sztárjáról sokan azt gondolják, hatalmas luxusban él, és a példa nélküli népszerűség magával vonzza a milliókat is. Pedig esetében ez nem teljesen igaz. Õ is áldozatául esett a hitelcsapdának. Szulák Andrea bevallotta, teljesen kikészíti a gondolat, hogy egész életében adósságait kell törlesztenie.

"Kis család vagyunk, kicsi gyerekkel, ahol két ember teljesen átlagos keresetből él annak ellenére, hogy

azt terjesztik rólam, meg tudnám venni akár a Lánchidat is.”

– fakadt ki a Story magazin hasábjain az énekesnő, aki lakáskölcsön miatt úszott el anyagilag. „Túl nagy léptékű ez a ház nekünk. 97 éves koromig fizethetem érte a svájcifrank-hitelemet. (…) Ezért eladná és kisebbet keres.

Nekem minden nap keményen meg kell küzdenem a megélhetésért!”

– árulta el a színésznő, aki hozzátette, neki is ugyanúgy sorba kell állnia a boltban, az orvosnál, vagy éppenséggel egy sürgős műtétre sem jegyzik elő hamarabb, mint más embereket. Hiába a tehetség, a széleskörű ismertség, ezek bizony nem könnyítik meg Szulák Andrea életét.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?