LELKIZŐ

18 év után vége a színész házasságának! Itt kapták le a bejelentés után

Megdöbbentette a rajongókat, amikor bejelentették: 18 együtt töltött év után inkább külön folytatják feleségével.
  • Szerző: Ripost

Mindenkit megdöbbentett, amikor pénteken este Ben Stiller és felesége, Christine Taylor közleményben bejelentették, 18 év együttlét után elválnak.

A pár először a Heat Vision and Jack sorozat első részének forgatásán találkozott. És bár a sorozatból nem lett semmi, ők egy év múlva összeházasodtak. "Amikor találkoztam vele, rögtön tudtam, hogy ő az én emberem. Olyan érzés volt, mintha villámként csapna belém a felismerés, hogy 'wow, ő egy nagyszerű ember, szerelmes vagyok'" - nyilatkozta korábban az Apádra ütök sztárja.

Az 51 éves színészt érhető módon megviseli a válás, ezért a bejelentést is úgy tették meg, hogy már ne legyen az újságírók szeme előtt. Először még Cannes-ban népszerűsítette új filmjét, majd egyedül elutazott Olaszországba. Itt egy nápolyi pizzériában kapták lencsevégre.

Ben Stiller tavaly ősszel jelentette be, hogy az orvosai prosztatarákot diagnosztizáltak nála.

"Többet akartam tudni a betegségemről, és amikor elkezdtem tanulni róla, két fontos dologra jöttem rá. Először is sose keressünk rá a Google-ban arra, hogy "prosztatarákban meghalt emberek" rögtön azután, hogy diagnosztizálták nálunk a betegséget. Másodsorban pedig arra, hogy rendkívül szerencsés vagyok, hogy idejében észrevették" - mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?