LELKIZŐ

L.L. Junior vallomása: Folyton visszalöktek a gyászba

A rapper mindent megtett az utóbbi másfél évben annak érdekében, hogy tovább tudjon lépni élete legnagyobb tragédiája után, de ez nem volt könnyű.
  • Szerző: Buster

L.L. Junior szerda reggel élő adásban beszélgetett Joshi Bharattal a Life TV Ébredj velünk című műsorában. A népszerű rapper nem először ült már szemben az indiai származású sorselemzővel, és természetesen most is nyíltan mesélt neki az őt ért örömökről és persze nem titkolta azt sem, mi okozott neki nehézséget azóta, hogy utoljára találkoztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ismét megnyílt L.L. Junior

L.L. Junior soha nem lesz képes feldolgozni azt a traumát, amit kisfia másfél évvel ezelőtti elvesztése okozott, de mindent elkövet annak érdekében, hogy az ne árnyékolja be élete minden pillanatát. Joshi Bharatnak arról mesélt, hogyan élte meg azt a rengeteg részvétnyílvánítást, amivel a tragédia után találkozott.

Nagyon nehéz volt...

„Csodálatos volt az a szeretet, amivel elárasztottak engem a tragédia után. Ugyanakkor nehéz is volt és nehéz a mai napig is nehéz kezelni, hogy az emberek könnyes szemmel lépnek oda hozzám és biztosítanak a részvétükről. Jólesik ugyan, hogy velem és a családommal éreznek, ugyanakkor a kezdeti időszakban ezzel folyton visszalöktek a gyászba...” – mondta a stúdióban L.L. Junior, aki arról is mesélt Joshinak, hogy hálás az égieknek, amiért tavaly szeptemberben kislánya született.

„Nagy ajándék számomra, hogy a feleségem egy kislánnyal ajándékozott meg. Már csak azért is, mert ha fiam született volna, őt óhatatlanul is Dávidkához hasonlítanám és ezt nagyon nem szerettem volna...” – fogalmazott a rapper.

És ezeket olvastad már?