LOVE

Különleges meglepetéssel készül a világhírű magyar zenész felesége

Adrienn és Edvin 13 éve minden augusztusban elutaznak egy csendes helyre, hogy meghitten ünnepeljék meg házassági évfordulójukat.
  • Szerző: Buster

A világhírű hegedűvirtuóz és az egykori modell 2007 augusztusában ismerkedtek meg, és azóta gyakorlatilag elválasztathatatlanok. A ma már privát séfként és ételstylistként ismert Marton Adrienn hét hónapos terhes volt, amikor Edvin Marton Cipruson Aphrodité szikláinál megkérte a kezét. Egy héttel később pedig megtartották az esküvőt és a lakodalmat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csak a szűk család volt jelen az esküvőnkön, a „lagzit” pedig egy elegáns hotel elnöki lakosztályában tartottuk. Edvin az egész lakosztályt beborította kolumbiai rózsával, mintegy négy- ötezer virág illatozott tűzpirosan mindenfelé” - kezdte Adrienn, aki cseppet sem bánja, hogy nem tartottak világraszóló bulit annak idején. „Mindig terveztük, hogy majd bepótoljuk a nagy lagzit és meghívunk mindenkit, de csak halogattuk ezt a tervet… Már a srácok is egyre nagyobbak, nem érezzük a késztetést, hogy újra oltár elé álljunk. A lényeg, hogy Edvin felesége vagyok, nekem jó érzés, hogy papíron is összetartozunk. Egyek vagyunk, és ehhez nem kellett milliós beruházás az esküvőre” - mondta a zenész felesége, aki szokásához híven az idei évfordulóra is egy különleges menüsorral kedveskedik majd párjának.

„Mindig méltón megünnepeljük az évfordulót, ilyenkor kettesben elutazunk valahova, és mivel Edvinnek az egyik legnagyobb ajándék, ha én főzök neki, megszervezek egy pikniket. Volt, hogy csónakba pakoltunk elektromos rezsót, és azon készítettem friss garnélás tésztát. A naplementében vízen ringatózva fogyasztottuk el a vacsorát egy pohár fehérbor mellett”- árulta el Adrienn, aki hasonló meglepetéssel készül idén is az évfordulóra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?