SZTÁRDZSÚSZ

Különleges kapcsolat, Stohl András pótapjaként tekint Bodrogi Gyulára

A Kossuth- és Jászai-díjas színész szerint kölcsönös a szeretet. Ő is pótfiaként tekint Stohlra.
  • Szerző: Ripost

Nemcsak a színpad, de a régóta tartó szoros barátság is összeköti Stohl Andrást és Bodrogi Gyulát. A színészek évtizedek óta ismerik egymást, András pedig azt is elárulta, hogy pótapjaként tekint a Nemzet Színészére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Keller Mátyás

„Találtam egy régebbi képet, ahol papával, pontosabban Bodrogi Gyulával vagyok. Számos dolog összeköt bennünket, ebből csak egy a színészet. Amolyan apapótlék ő nekem, mélyen tisztelem és felnézek rá, ezért is hívom papának” – jelentette ki Stohl korábban a közösségi oldalán. A Blikk ezek után megkereste Bodrogit, aki a lapnak megerősítette, valóban szoros barátság fűzi Stohlhoz, pótfiaként tekint a színészre.

”Ugyanígy érzek vele kapcsolatban, tökéletesen megfogalmazta Andris az én érzéseimet is. Nagyon jó barátok vagyunk. Sokkal fiatalabb nálam, ezért van egy csomó dolog, amiben kikéri a tanácsomat, vagy én adok neki intelmeket. Vadászni is szoktunk járni együtt. Nagyon tehetségesnek tartom őt, nagy jövőt jósolok neki a további pályáján is – mondta a lapnak a Kossuth- és Jászai-díjas színész, aki elárulta azt is, hogy bár nem találkoznak rendszeresen Stohllal, de időről időre keresik egymást, és már több darabban is játszottak együtt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?