FÜLES

Koronavírus: Rettenetes állapotban volt a mulatós sztár

A népszerű zenész 15 napon át volt kórházban, miután ledöntötte lábáról a koronavírus. Kétoldali tüdőgyulladással kezelték.
  • Szerző: Buster

Csonka László, vagyis ahogy a mulatós zene szerelmesei ismerik, Didi jó ideje nem adott hírt magáról. Nem véletlenül, hiszen több mint két hétig kezelték kórházban, miután megbetegedett és megállapították, hogy koronavírusos lett.

„Szeptember végén, egy esküvői fellépés után éreztem, hogy valami nincs rendben velem. Fájt a torkom, belázasodtam és végül elment a szaglásom és az ízlelésem is. Nem is volt kérdés, hogy koronavírusos lettem” – kezdte a -nak Didi, aki nem tagadja, pokoli kínokat élt át.

„Napról napra lettem egyre rosszabbul és persze be is igazolódott a gyanú. Egy ideig úgy gondoltam, hogy otthon felgyógyulok, de nem így lett. Amikor már nem kaptam levegőt és mozdulni sem tudtam, a háziorvos kihívta a mentőt és bevittek a szolnoki kórházba, ahonnan két nap múlva átszállítottak a nyíregyházai Covid központba” – folytatta a történetét az énekes, aki a szakszerű ellátásnak köszönhetően már sokkal jobban van.

„Tizenöt napon át vénásan kaptam antibiotikumot, de a kezelés után is pozitív volt a tesztem. Csak a második körben derült ki, hogy meggyógyultam, bár az orvos szerint a tüdőmnek még két hónapra van szüksége a teljes regenerálódáshoz” – osztotta meg lapunkkal Didi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?