Létrehozva: 2020.11.18.

Koronavírus: Olyan dolog történik a Korda-Villával, ami eddig még sosem

Cselekednie kellett a karantén miatt munka nélkül maradt Korda-Balázs házaspárnak, mert akkor is fizetniük kell a rezsit, ha egyetlen forint bevételük sincs. Komoly döntést hoztak a Korda-Villával kapcsolatban, jön a hosszú távú bérbeadás!

 

Nem újdonság, hogy – többek között – a szórakoztató iparban és a vendéglátásban dolgozók elvesztették szinte minden bevételi lehetőségüket a koronavírus miatt kialakult helyzetben.

Megoldás: jöjjenek bérlők!

Fellépések nincsenek és utazni sem lehet, így különösen nehéz helyzetbe került Balázs Klári és Korda György is. A híres házaspár nem szeret pa­naszkodni, ezért vonakodva mondták el lapunknak, hogy mostantól kiadják a Hotel Villa-Korda szobáit. A gyönyörűen berendezett apartmanokat a budapesti albérletárakhoz viszonyítva kedvező áron, havi 85-105 ezer forintért, hosszú távra adják bérbe – írja a Bors.

Minket nem hallanak az emberek panaszkodni, nem szeretnénk azzal borzolni a kedélyeket, hogy eddig volt bevételünk, most pedig semmi nincs – meséli a Borsnak Balázs Klári. – Természetesen van megtakarításunk, abból élünk idén. Mi Gyurival tavasz óta ki sem tettük a lábunkat itthonról, karanténban élünk, nagyon óvatosak vagyunk, nem kockáztatunk. Ebben a helyzetben nyilvánvaló, hogy nem tudunk dolgozni. Az életünk munkáját fektettük a hotelbe, amely ebben a helyzetben eddig üresen állt, mert nem jöttek a turisták. Valamit ki kellett találnunk – ma­gyarázza az énekesnő.

Igényesen berendezett lakosztályokba költözhetnek a bérlők

– Azt a megoldást választottuk, mint sok más kisebb hotel, nevezetesen, hogy hosszú távra kínáljuk bérlésre a szobákat. Gyakorlatilag albérletnek. Nagyon népszerű ez a lehetőség, hiszen gyönyörű környezetbe kerül a bérlő, és olcsóbban jön ki így, mintha lakást bérel­ne. Ez a megoldás nekünk is előnyös, mert bár nem keresünk rajta, legalább nem állnak üresen, és amortizálódnak a szobák, plusz a bevételből ki tudjuk fizetni a ház rezsijét. Ez most a legtöbb, amit tenni lehet.

 

Szuper biztonság és ózonos fertőtlenítés!

Balázs Klári azt mondja, hisznek, benne, hogy hamarosan javul a helyzet itthon és a vi­lágban is.

A házaspár ki sem mozdul otthonról, kénytelen volt új bevételi forrást keresni. Korda György örül, hogy olyanok bérlik a szobáikat, akik fegyelmezettek.

Most a túlélésre vagyunk berendezkedve. Ugyanúgy, mint sok pályatársunk, vagy azok, akik a turizmusban, vendéglátásban érdekeltek. Reméljük, jövőre vége lesz ennek a rémálom időszaknak.

– Nagyon szép szobáink vannak, a jelentkezők természetesen nem velünk lépnek kapcsolatba, hanem a recepcióval. Azért választanak minket, mert jó az ár-érték arány, szép környezetben lehetnek az üzleti úton lévők, és főleg biztonságban. A szobáinkat ugyanis ózonnal fertőtlenítjük – magyarázza a táncdalénekes, majd hozzáteszi: – Fegyelmezett vendégeink vannak, nem bántuk meg, hogy ezt a megoldást választottuk.

Soha nem hozza be a ráköltött tízmilliókat A második kerület zöldövezetében álló Hotel Villa-Korda a kilencvenes évek közepén épült, a házaspár hatvanmilliós bankkölcsönt vett fel rá. A története rosszul indult, mert az épület az engedélyezettnél nagyobb lett, hosszas huzavona után végül mégis megkapta a fennmaradási engedélyt. 2018-ban Kordáék újra milliókat költöttek rá, felújítva, modernizálva a szobákat. Az énekes akkor elmondta, hogy a szálloda soha nem fogja kitermelni a ráfordított összeget, mégis egyik legnagyobb büszkeségeként tekint rá.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Koholák Alexandra megtörten mesélt tönkrement házasságáról

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Két újabb szörnyű buszbaleset történt

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai