SZTÁRDZSÚSZ

Ezzel a trükkel altatja ikerfiait a magyar énekesnő

Zsuzsi éppen egy évvel ezelőtt adott életet ikerfiainak, Bálintnak és Bencének, akik bár apróságok még, mégis rengeteg mindent tanítottak édesanyjuknak.
  • Szerző: Buster

Kollányi Zsuzsi tudatosan készült az anyaságra, de a sors közbeszólt és mindent felülírt, amikor kiderült, hogy nem egy, hanem mindjárt két apróság növekszik a pocakjában. Bálint és Bence azóta már egy éve megérkeztek és szó szerint mindent megváltoztattak az énekesnő életében.

Kollányi ZsuzsiFotó: Markovics Gábor

„Amikor megtudtam, hogy ikreink lesznek, teljes újratervezésre volt szükség minden értelemben. Tudatos nőként előre elterveztem, hogy mit, hogyan fogok csinálni, mikor megyek babatornára, mikor térek vissza a színpadra, aztán ezt az egész tervet úgy, ahogy van, elengedtem. Ráadásul annyira problémás volt a terhességem, hogy azzal időm sem volt foglalkozni, hogy mi lesz a szülés után.

Sok kritikus pont volt, így mindvégig csak az lebegett a szemünk előtt, hogy mindketten egészségesen jöjjenek a világra.

Amikor megérkeztek és kiderült, hogy minden rendben van, már egy kicsit sem foglalkoztunk azzal, hogy nehéz lesz-e vagy sem”

– mesélte lapunknak Zsuzsi, aki elárulta, bár ikerfiai vannak, mindketten teljesen különböző személyiségek. Bálint nyugodt és megfontolt baba, míg Bence egy igazi kis örökmozgó, akiben egyelőre nem alakult ki a félelemérzet, így gyakorlatilag egyetlen pillanatra sem lankadhat az édesanya figyelme, hacsak nem alszik. Persze Zsuzsinak megvan a trükkje, hogyan nyerjen magának lopott órákat. Csak zenét kell betennie a lejátszóba és az apróságok máris megpihennek.

Fotó: instagram

„Amit mindketten nagyon szeretnek, az a táncizás. Amint zenét hallanak, azonnal elkezdenek ringatózni, legyen szó akár az én dalaimról, vagy bármi más muzsikáról. Mióta megszülettek, klasszikus zenét hallgatnak esténként. Főleg Mozartra alszanak el. Kutatások igazolják, hogy a komolyzene serkenti a picik agyi fejlődését és tapasztalom is, hogy így van”

– mondta az énekesnő, akit sokkal tudatosabbá tett az anyaság.

 

 

És ezeket olvastad már?