HŰHA

Kelemen Anna kidobott dekoltázzsal mondta meg a tutit

Kelemen Anna fontosabb üzeneteire nem könnyű odafigyelni, de most külön szólunk, hogy ne csak a képet nézd!
  • Szerző: Buster

Kelemen Anna többnyire nem arra használja a közösségi felületeket, hogy komolyabb témákban ossza meg véleményét követőivel. Leginkább a bájait teszi közszemlére, különösebb üzenet nélkül.

Fotó: YouTube

Ezért is tartjuk fontosnak, hogy most ne csak a dekoltázsában és formás combjaiban gyönyörködj, hanem olvasd el azt is, ami a kép alatt található!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma olvastam egy hírt ami az Amerikai Egyesült Államokban történt egy állatbántalmazás nem is szeretnék a konkrét esetbe belemenni mert nyilván mindenki a nagyon szélsőséges sztorikra reagál,talán az már nem is tűnik fel ha egy kutyát nem visz le sétálni a gazdája eleget vagyis akár még szeretheti is a maga módján de mérlegre kéne tenni,hogy jól szereti e azt a kutyát? Vagy csak használja szegényt? Ez ugye egy legalapvetőbb példa hisz sok embernek van kutyája és fantasztikus élmény! Ahova ki akarok lyukadni az nyilván A Letöltendő Börtönbüntetés az Állatkínzásért! Egy egyszerű törvényben hiszek: a gyengébbet nem bántom! És ez egy alap! Tudom,látom,hogy sok a feszültség és elfolytás de vezesse le bárhogy máshogy sporttal vagy oldja meg,de aki az állatot bántja az a gyereket is fogja aztán a nőt de ezeket már annyiszor nálam okosabbak hozzáértőbbek elmondták! Tudom hogy sokan betegségek mögé bújnak mikor állatkínzásról van szó,nem tudom rohadtul nem érdekel amúgy is sokan vagyunk a bolygón nem várnám meg a természetes szelekciót... #peace #love ?

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Ne csalj! Tessék elolvasni, mert fontos!

És ezeket olvastad már?