SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Andival verték át a születésnapos színigazgatót

A színésznő minden fortélyt bevetett, hogy félrevezesse a mit sem sejtő igazgatót...
  • Szerző: Buster

Karinthy Márton, a Karinthy Színház alapító igazgatója semmit sem sejtett, amikor szombat este megérkezett a teátrumba, ahol tudomása szerint egy bérelt előadáson kellett beszédet mondania a közönségnek. Kollégái, barátai és tisztelői addigra már elfoglalták helyüket a nézőtéren, hiszen valójában egy hatalmas meglepetésbulival készültek a hetvenéves direktornak. A főkolompos Balázs Andrea volt, aki még a jelmezét is magára öltötte, hogy még hitelesebb legyen az „átverés”.

„Marci annyit tudott, hogy este jelenése van, mert a Margerida asszony című előadást megvásárolta egy cég és neki beszédet kell mondania a nézők előtt. Amikor beért a színházba, Böhm Gyuri, a rendező félrehívta, hogy közölje vele, én valamiért hisztis hangulatban vagyok és be kellene jönnie hozzám az öltözőbe. Én addigra már félig fel is öltöztem a jelmezembe, hogy teljesen hiteles legyen a dolog és rosszkedvet szimuláltam”

– kezdte lapunknak a színésznő, aki végül futva igyekezett a nézőtérre, hogy még az ünnepelt színpadra lépése előtt elfoglalhassa helyét a nézőtéren.

„Marci nagyon kedves volt és megígérte, hogy a beszédében arra kéri majd a közönséget, hogy rövidebb ideig tartson a szünet, mert az év legmelegebb napja van. Ettől én látszólag meg is nyugodtam, majd miután otthagyott, pillanatok alatt visszavettem a saját ruhámat és rohantam a nézőtérre, ahol már ott volt mindenki, aki fontos Marci számára. Amikor belépett, elénekeltünk neki egy születésnapi köszöntőt, majd a kollégákkal az ő írásait adtuk elő. Fantasztikus hangulatú este volt”

– idézte fel Balázs Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?