LELKIZŐ

Karda Bea nem akar félelemben élni

Karda Bea hosszú hónapokon át rettegett, hogy elkapja a koronavírust, ami tíz hónappal ezelőtti műtétje miatt számára végzetes következményekkel járhatott volna.
  • Szerző: Buster

Karda Beát 10 hónappal ezelőtt, nem sokkal a koronavírus-világjárvány előtt operálták meg mellrákkal, ami másodszor támadta meg a szervezetét. Bea számára éppen ezért különösen nehéz és kockázatos volt az idei év, hiszen úgy kellett nap mint nap sugárkezelésre járnia, hogy tudta, ha elkapja a vírust a legyengült szervezete nem lesz képes megbirkózni vele. Az énekesnő minden szabályt betartott, így sikerült elkerülnie a betegséget. Ugyanakkor nagyon várja már a közelgő védőoltást, hiszen csak az adhatja vissza a biztonságérzetét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Bevallom, márciustól rettegés volt az minden napom, hiszen szó szerint az életem múlott azon, hogy elkerüljem a koronavírust, miközben naponta kellett járnom az utókezelésekre. Mondjuk ki, isteni csoda, hogy megúsztam, ahogy az is, hogy másodszor is sikerült túlélnem a rákot!”- kezdte lapunknak Karda Bea, aki ma már újra bizakodó és visszanyerte rá jellemző pozitív, vidám életszemléletét. „Ma már újra tudok őszintén nevetni és újra vannak terveim, ami fantasztikus, hiszen gyűlöltem félelemben élni és már nem is akarok… Nagyon várom már, hogy meglegyen a koronavírus elleni védőoltás és természetesen az orvosaimmal konzultálva, szeretném mihamarabb meg is kapni!” - jelentette ki az énekesnő.

És ezeket olvastad már?