SZTÁR

Vérével ment életeket Kandász Andrea

Bár sokan kifejezetten tartanak a tűktől és Kandász Andreának sem épp a szíve csücske, mégis buliként élte meg a plazmaadást.
  • Szerző:

Rengeteget hallani a véradás fontosságáról, de valahogy a vérplazmáról jóval kevesebb szó esik, pedig ez is éppen olyan fontos, hiszen éppen úgy életet mentenek vele az orvosok és a gyógyszerkutatók. Kandász Andrea, Viczián Viktória, Meggyes Dávid és Jóni Máté ezért is csatlakoztak a Vöröskereszt és a Plazma Pont közös kampányához, melynek során 500 ezer forintot gyűjtöttek össze annak érdekében, hogy a jövőben, szélesebb körben is terjeszthessék a plazmaadás fontosságát.

Fotó: Kandász Andrea

„Első szóra a kampány mellé álltam, de bevallom: szinte biztos voltam benne, hogy nem adhatok plazmát az alacsony vasszintem miatt, de szerencsére tévedtem”

– kezdte lapunknak Kandász Andi, aki eloszlatta a plazmaadással kapcsolatos tévhiteket is.

„Amikor posztolni kezdtem a kampányról, sok kommentelő vetette fel, hogy biztosan fájni fog, de nem lett igazuk. Komolyan mondom, szinte már buli hangulat uralkodott és olyan szakértelmet tapasztaltam, amilyet ritkán látni. Örülök, hogy részese lehettem a kampánynak és már most biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó alakalom”

– jelentette ki a műsorvezető.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?