SHOWBIZ

Kandász Andrea az interneten állt ki Demcsák Zsuzsa mellett

Andrea nem tűri tovább, hogy barátnőjét szapulják a követői. Komoly gondolatokat fogalmazott meg.
  • Szerző: Buster

Az Ázsia Expressz 2 sztárjánál betelt a pohár, és egy hosszú posztban kérte meg közösségi oldalának követőit, hogy írásai és fényképei alatt fejezzék be a társát, Demcsák Zsuzsát sértegető kommentek írását. A műsorvezetőt meglepte, hogy az egyébként békés közösségből milyen indulatokat vált ki, hogy vele vágott neki a TV2 nagy ázsiai kalandjának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Őszinte leszek. Lesújt az a mérhetetlen, minősíthetetlen, ítélkező stílus, amit néhányan megengednek maguknak a kommentekben az Ázsia Expressz műsorral kapcsolatban a versenytársaimat érintve… Tudom, és írjátok is, hogy nem nekem szól, merthogy sajnáltok, drukkoltok, akarjátok, hogy még legyek és szerettek olyannak, amilyen vagyok és nekem ez pont nagyon elég… De az ítélkezés negatív energia!
A jobbító szándékú kritikával semmi gond, azzal egyet lehet érteni, vagy lehet vitatkozni vele, de a megalázó, minősítő, haragos fröcsögés nem ennek a közösségnek a sajátja. Borzasztó olvasni, hogy emberekben ilyen gyűlölet és indulat van egy másik ember iránt. Ez semmilyen körülmények között nem helyes”

- írta Kandász Andrea.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?