SZTÁRDZSÚSZ

Kamarás Iván: Élvezem a folyamatos kihívást

Úgy tűnik, helyreállt a rend a népszerű sorozat második évadára. A forgatások zökkenőmentesen haladnak és a színészek fürdenek a karakterükben.
  • Szerző: Buster

A Mintaapák második évadának forgatása már javában zajlik, és a TV2 stúdiójában már nyoma sincs annak a rossz hangulatnak, ami az előző évadot jellemezte. A színészgárdában végbement minőségi cseréknek köszönhetően vidáman, gördülékenyen zajlanak a felvételek.

Fotó: Gazdag Éva / TV2

Az egykori profi futballista, Szalay Géza karakterét Kamarás Iván játssza, aki nagyon élvezi ezt a folyamatos és feszített tempójú munkát.

„Szeretem a Mintaapák forgatásait, hiszen folyamatos a kihívás. Jók, izgalmasak és viccesek a helyzetek, amikbe a karakterem keveredik és remek kollégákkal dolgozom, ami nagyon sokat számít egy ilyen jellegű napi munkánál” - kezdte a -nak Iván, aki nagyon hamar belerázódott a macsó apuka szerepébe, különösen, hogy az alkotók meghagyták a művészi szabadságát.

Fotó: Gazdag Éva / TV2

„Szerintem mindenkiben van egy kis Szalay Géza, én is megtaláltam magamban, így mostanra már csak finomítom és tologatom a határait, és jól szórakozom rajta és benne. A rendező hagy nekünk extra játékteret is, vagyis engedi, hogy improvizáljunk kicsit és hozzátegyünk magunkból valamit a karakterünkhöz. Persze mindezt a dramaturgiai határokon belül. Szívvel és szeretettel készülnek a részek, sokszor hatalmas röhögések közepette”- mondta a forgatás szünetében a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?