LELKIZŐ

Házasságot próbál menteni Joshi Bharat

Rengetegen fordulnak az indiai sorselemzőhöz, mióta visszatért a képernyőre. Kedden például egy házasságot próbál megmenteni.
  • Szerző: Buster

Az indiai származású műsorvezető nagy fába vágta a fejszéjét azzal, hogy a Life TV képernyőjén telefonon próbál megoldást találni a hozzá forduló emberek problémáira. Az Őszintén! Joshival című műsor keddi adásában például egy nehéz helyzetbe került családanyával beszélget, aki megtudta, hogy a férje évek óta megcsalja őt. „Amanda 11 év házasság és két közös gyermek után szembesült azzal, hogy a férje a közösségi oldalon folytat levelezést egy hölggyel, akivel hosszú ideje találkozgat is” – kezdte lapunknak Joshi Bharat.

Fotó: Vajda Anita / Life TV

„Nem könnyű tanácsot adni, hiszen ha mindez egy viszonylag friss kapcsolatban történik, ahol még gyermek sincs, nem kérdés, hogy mi a megfelelő lépés. Itt azonban felmerülhet, hogy Amanda adhat még egy esélyt a férjének. Az a kérdés, hogy a hölgy képes-e a magbocsájtásra, vagy nem tudja feldolgozni a megcsalást. Ha ugyanis nem képes megbocsájtani, a gyerekeket sem szabad összetartó kapocsként használni, hiszen nekik sem jó, ha a szülők békétlenségben élnek egymás mellett” – mondta a műsorvezető. Hogy Joshi tud-e segíteni a válságba jutott kapcsolaton, az kedd délután kiderül a Life TV-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?