SZTÁR

Jennifer Aniston hálátlan? Agyára ment a haja a Jóbarátokban

Nők milliói rendelték a fotóját lobogtatva a Rachel-hajat. Jennifer Aniston most elárulta: neki az agyára ment a kultikussá vált frizura. Valóságos isten(nő)káromlás.
  • Szerző: Ripost

Az általa megformált, szeleburdi Rachel Greenbe szerelmes férfiaknál tán csak azok a nők voltak többen, akik a Jóbarátok egyik főszereplőjének fotójával állítottak be a fodrászukhoz, mondván: ilyen frizurát kérek!

Jennifer Anistont világhírűvé tette a szerep, de a most 46 éves színésznő elárulta: neki egyáltalán nem tetszett annyira a filmbéli haja.

„Egyáltalán nem rajongtam a Rachel-hajért, kényelmetlen volt.”

A hollywoodi sztár úgy fogalmazott, hogy nem csak most visszagondolva azokra az időkre, de már akkor is bajosnak érezte, hogy sosem tudta elkészíteni magának. Hajszobrásza, Chris McMillan valósággal hozzánőtt, mert a saját felszerelése, a keféje és a hajszárítója kevés volt a belövéséhez.

Õszinte szavak, de Aniston kritikusai szerint egyben kissé hálátlanok is. Mégiscsak ez a szerep tette sztárrá.

Mindenesetre Jen manapság hosszabb, lezserebb és természetesebb hatású hajjal hódít. Frizura-ügyben példaképeinek tartja a „szexi és tökéletes” Kate Mosst és Gisele Bündchent, fiatalon pedig egy másik amerikai színésznő, Valerie Bertinelli hajáért rajongott.

És ezeket olvastad már?