SZTÁR

Ilyen még nem volt: Charlie Band és Tátrai Band az Arénában

2021. április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában. Először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel!
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Charlie, Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc-díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakították a Tátrai Bandet.

Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc-díjas gitáros és zeneszerző. A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a New York, New York, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021. április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel!

A két supergroupban mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila, Halász János, Csiszár Péter, Lattmann Béla és Póta András kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza, Solti János, Horváth Kornél, Csiszár Péter, Glaser Péter, Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi a tagjai.

A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva...

Jegyek 2020. május 25-én 10.00. órától kaphatóak a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?