SZTÁR

Így kellene valójában kinéznie a Trónok harca szereplőinek

A könyvben és a sorozatban kissé máshogy néznek ki a szereplők.
  • Szerző: Ripost

Mind a könyv, mind az HBO filmsorozata hamar leigázta a világot és milliók rajonganak a Trónok harcáért. A film készítői nem követték hűen a könyvet, nemcsak cselekményeket hagytak ki, de a szereplőket is átalakították.

A Looper.com a Photoshopot hívta segítségül és a YouTube-ra felkerült videóban bemutatták, hogyan is kellene kinéznie a könyvhöz hűen a karaktereknek.

Tyrion Lannister - akit Peter Dinklage kelt életre - kétség kívül a rajongók kedvence. A könyvben azonban felemás színűek a szemei, a haja olyan szőke, mintha már fehér lenne és az orra is megsérül a Feketevízi csatában (és nem heget kap az arcára).

A könyvben a Targaryen család egyik ismertetőjele az ibolyaszínű szem. Ám Emilia Clarke Daeneryse nem rendelkezik ilyen lenyűgöző szemekkel. És a haját sem veszítette el, pedig a könyv szerint nincsenek hosszú loknijai - legalábbis miután a sárkánytojásokkal lángra kap.

Euron Greyjoy haja is fekete, mint az éj, és hiányzik a bal szeme.

Dany szeretője, Daario Naharis a könyv szerint egy nagyon különc kinézetű férfi. Kék a szeme (ez eddig stimmel is a filmben), de a haja és a szakálla is kék volt, a bajsza pedig arany.

Theon Greyjoy kétségkívül sokat szenvedett Ramsay Bolton kezei között, a könyvben csak utalnak rá, hogy kasztrálják, a filmben meg egyértelmű bizonyítékot kapunk. Azonban a Boltonnál töltött évek hatására Theon a könyv szerint megőszül, elveszíti három fogát, három ujját a kezéről és négyet a lábáról.

Iwan Rheon hihetetlenül jól alakította a szadista Ramsay Boltont, azonban még így is túl jóképű volt a könyvbeli kinézethez képest. Ott ugyanis Ramsay "ronda férfi", akinek az arca tele van rózsaszín foltokkal.

A könyv szerint Jorah Mormont "nagyon nem szép ember", akinek az egész testét durva, fekete szőr borítja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?