SZTÁR

Húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember érkezik a 103.9 Sláger FM vezetésébe

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát.

Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Idén tavasszal indította útjára Budapest közkedvelt rádiójában, a 103.9 Sláger FM hétvégi programjában kiemelkedő népszerűséggel futó %% című műsorát, majd a kiváló eredmények alapján döntött a csatorna vezetése a stratégiai közös munka folytatásáról.

"László sávjának indításával meghatározó és piacformáló lépést tettünk a hétvégi struktúra tökéletesítésében. Feladata mostantól bővül a csatorna teljeskörű kreatív stratégiájának fejlesztésével és megvalósításával, melyhez természetesen minden támogatást biztosítunk. A rádió sikeres működésének kulcsa a folyamatos innováció és a piacbefolyásoló proaktív hozzáállás"

- mi ezt valósítjuk meg napról napra, ezáltal Budapesten mi vagyunk a Sláger.

 - értékelte a kinevezést Csikesz Erika, a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója.

"A %% műsor sikere azt is bebizonyította számomra, hogy van értelme visszatérnem ehhez a szakmához, és azt is, hogy a Sláger FM csapata és helyzete is tökéletesen alkalmas arra, hogy együtt, új ötletekkel, de a számtalan erény megtartásával még tovább növeljük a most is jelentős előnyt a rádiós piacon. "

- tette hozzá Jáksó László.

A Sláger FM jó rádió, sőt, a legjobb. Én ezen gyökeresen változtatni nem akarok, ez nem is lenne okos dolog.

"Mindössze plusz energiát, lendületet, tempót szeretnék adni neki, amitől még nagyobb lesz a különbség a Sláger és konkurenciái között."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?