HŰHA

Zseniális belépő, így se láttuk soha Katalint és Vilmost megérkezni

A királyi család egyik tagja sem járt Pakisztánban az elmúlt 13 évben, ám a hercegi pár több napot is eltölt az országban.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Vilmos herceg és Katalin hercegné kedden tuktukkal érkeztek a pakisztáni Nemzeti Emlékműhöz Iszlámábádban. A herceg hagyományos sherwanit, míg felesége egy Jenny Pakcham smaragdzöld ruhát viselt. A hercegné ékszerei Pakisztánból származtak, Vilmos ruháját pedig egy Karacsiban élő tervező, Naushemian készítette.

#RoyalVisitPakistan The Duke and Duchess visit the National Monument of Pakistan in coordinating emerald green outfits. Kate wears a #JennyPackham gown whilst Prince William wears Pakistani designer #NaumanArfeen 🇵🇰✨ #CoupleGoals #Love #KateMiddleton #princewilliam

Cambridge hercegi párja egy díszkivilágítással rendelkező riksában utazott az eseményre, amelyet a brit nagykövet, Thomas Drew rendezett.

The royal rickshaw ride! 😁 #KateMiddleton #PrinceWilliam #BritishRoyals #RoyalTourPakistan #RoyalVisitPakistan #repost @cambridgeandsussex_nights ・・・ The Duke and Duchess of Cambridge arriving in an auto rickshaw for a reception at Pakistan’s National Monument celebrating Pakistani culture. William is wearing a traditional sherwani by Naushemian and Kate is in @JennyPackham #RoyalVisitPakistan

A 37 éves trónörökös a fogadáson beszédet tartott az Egyesült Királyság és Pakisztán kapcsolatáról, ahol elmondta, hogy a britek támogatják az ország terrorizmus elleni küzdelmét – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?