HŰHA

Zsák a foltját: Az alkalmazottak alázó műsorvezetőnél celebeskedett Meghan

Az elmúlt években szinte ugyanolyan vádak érték Meghan Markle-t és Ellen DeGenerest az alkalmazottaik részéről. Most leültek beszélgetni a kamerák elé.
  • Szerző: The_M

Miután néhány napja leégette magát egy beszélgetős műsorban, Meghan Markle megint elment egy talkshow felvételére. A sussexi hercegné Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, amit csütörtökön láthatnak majd a nézők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan Ellen show-jában celebeskedett

Meghan Ellen show-jában celebeskedett (Fotó: Warner Bros.)

Azt még nem tudni, hogy miről szólt a beszélgetés, de az biztos, hogy jó lesz a hangulat, hiszen a két hölgy régi barátságot ápol, és elég sok a közös bennük.

Meghan ellen jelenleg is több vizsgálat folyik a Buckingham-palotában, hiszen több egykori alkalmazott azzal vádolta meg, hogy kegyetlenül bánt velük. Ellenről és a producereiről pedig tavaly, a pandémia alatt derült ki, hogy náluk kegyetlenebb munkáltató kevés van a világon. A botrányok miatt DeGeneres nem csinál több évadot a show-jából a mostanit követően, és a Warner Brothers se nagyon erőltette, hogy tovább a képernyőn tartsák. Ellent ugyanis elhagyta a nézői nagy része a botrányt követően, és a világsztárok közül is sokan felszólaltak ellene, mondván velük is lekezelően viselkedett a felvételeken a műsorvezető.

Meghan és Ellen barátságába az se rondított bele, hogy DeGeneres többször került már rasszista botrányba. Persze, ha nem amerikai sztár lenne, hanem a brit királyi család tagja, akkor biztos rázná ellene is az öklét a hercegné...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?