HŰHA

Zokogva beszélt emberrablási ügyéről Aurelio

Aurelio ügyvédjével érkezett a stúdióba, ahol kitörtek belőle az érzelmek. A vád ugyan módosult, de így is nyolc év börtön várhat rá.
címkék:
  • Szerző: Buster

Mint ismeretes, azzal vádolják Aureliót, hogy tavaly ősszel egy bajai kocsmában társaival elrabolt egy fiatal férfit, aki korábban ellopta 180 ezer forintját. A szemtanúk szerint bántalmazták, majd az autójukba tuszkolták a fiút.

A nyomozás azóta lezárult, az ügyészség pedig letöltendő börtönt kért a hírességre, aki péntek reggel ügyvédjével érkezett a Mokka stúdiójába, ahol könnyek között beszélt kilátástalannak tűnő helyzetéről.

"Annyi történt, hogy elaludtam egy kocsmában, nyilván az alkohol hatására, és eltűnt a kabátomból, ami rajtam volt, 180 ezer forint. Én másnap vissza szerettem volna kérni a pénzemet. Semmiféle erőszakos bűncselekmény nem volt a fejemben..."

- kezdte Aurelio.

"Itt egy vidéki kocsmáról beszélünk, ahol az ott lévő emberek nem azért ültek ott, hogy józanok legyenek. Azt mondom, hogy az, ami történt , az köszönő viszonyban sincs azzal, amit a szemtanúk állítanak."

Nagyon sajnálom, de én tényleg csak a pénzemért mentem, hogy visszakérjem, erre most én vagyok vádolva, és kinéz 15 év...

- mondta már sírva az egykori valóságshow-nyertes, aki bízik abban, hogy sikerül bizonyítania igazát, és végül nem kell börtönbe vonulnia.

Dr. Pokker Zoltán a TV2 stúdiójában elmondta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel szemben a vád már nem felfegyverkezve elkövetett emberrablás, így a megszellőztetett 15 éves börtönbüntetési tétel sem helytálló. A vádiratból ugyanis a bizonyítékok mérlegelése után kikerült a felfegyverkezve szó, így a maximális büntetési tétel is 8 évre módosult. Ugyanakkor hozzátette, azon dolgozik, hogy ügyfele ártatlanságát bizonyítsa.

címkék:
És ezeket olvastad már?