HŰHA

Zimány Linda után szabadon: Kim Kardashian jogot tanul

A sztáranyuka rájött, hogy több tudással több mindent elérhet és komolyabban is fogják venni.
  • Szerző: Ripost

Kim Kardashian bejelentette a májusi Vogue-ban, hogy ügyvéd lesz. A magamutogatásból élő sztáranyuka nem iratkozik be jogi egyetemre, hanem egy négy éves mentori programot végez el egy San Franciscói ügyvédi irodánál, aminek a végén sikeres ügyvédi vizsga esetén, 2022-ben megkap minden szükséges iratot ahhoz, hogy ügyvédként dolgozhasson is.

Kardashian tavaly a Fehér Házban járt, hogy kegyelmet kérjen a drogterjesztésért életfogytiglanra ítélt nagymama, Alice Marie Johnson ügyében, ekkor jött az ötlet, hogy jogi pályára lépjen.

Mint mondta, sokáig gondolkozott, de végül elhatározta magát. A döntő pillanat az volt, amikor Alice kiszabadításáért nem tudott a jog nyelvén érvelni: "...a Roosevelt teremben ott volt egy bíró, aki bűnözőket ítélt el, meg egy csomó befolyásos ember, meg ott ültem én, és azt gondoltam, a francba, ehhez én kevés vagyok agyban."

A 39 éves Kardashian azt is elmondta, hogy rájött, a rendszer megjavításáért ő is tehet, ha nagyobb tudással rendelkezik. Hozzátette, hogy már nem érdekli, ha az emberek sekélyesnek tartják, hiszen ha személyesen is elbeszélgetnének vele, rájönnének hogy tévedtek - írja a The Sun.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?