HŰHA

Zimány Linda és Oláh Gergő elárulták, hogyan tovább!

A Nagy Duett kiesői hétfőn délelőtt a szerkesztőségünk vendégei voltak, és a jövőbeni terveikről meséltek.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap este Zimány Linda és Oláh Gergő búcsúzott a TV2 szuperprodukciójától, A Nagy Duettől. A hír sokakat elszomorított, a páros igazi színfoltja volt a műsornak. Linda és Gergő azonban nem szomorkodnak, hiszen mindkettőjükre izgalmas időszak vár.

Linda a május végi bojtárvizsgájára készül, míg Gergő nagykoncertre. A páros tegnap szerkesztőségünk vendége volt.

„Szerencsére ez már nem olyan nehéz, mint az egyetemi szigorlatok, így annyira nem aggódom. Most, hogy számunkra véget ért A Nagy Duett, ismét gőzerővel dolgozom az irodában, mert az elmúlt hetekben felhalmozódott a munka – mesélte a %RIPOST%-nak Linda, aki élvezi, hogy a munka mellett marad ideje a modellkedésre is. – Nyárra rengeteg felkérésem van, ezt teljesen össze tudom egyeztetni az ügyvédi karrieremmel. Hosszú távon már nem tudnék visszatérni Amerikába, de egy-két hétre biztosan elutazom majd, főleg, mivel a Tropic Beauty szépségversenyen zsűritag leszek.”

Linda és Gergő a Duett során jóban lettek, így azzal a gondolattal is eljátszottak, hogy esetleg újra színpadra állnak.

„Most, hogy kiestem, nekem is folytatnom kell a munkát – vette át a szót Gergő. –  A Roma Soullal nagykoncertre készülünk, és készítjük az első nagylemezünket, ami, reményeink szerint ősszel már a boltok polcain lesz – árulta el Gergő, aki a rengeteg teendő mellett a szeretteire próbál időt szakítani. – Tervezzük, hogy a családommal elmegyünk pihenni néhány napra belföldre vagy külföldre. Nyilván ilyenkor inkább a gyerekek pihennek, nem én és a feleségem, de nekem már az is kikapcsolódás, amikor hazamegyek a családomhoz. A gyermekeim mosolya által mindig feltöltődöm” – mondta az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?