HŰHA

Zámbó Jimmy miatt riasztották a mentőket a lakók!

A néhai énekes közvetve megmentette egy idős asszony életét, akivel csúnya baleset történt.
  • Szerző: Ripost

Megható történet bukkant fel az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán! A leírás szerint egy idős nő életét Zámbó Jimmy mentette meg, pontosabban a néhai énekes egyik ikonikus dala!

A szomszédok érdeklődését a beteg lakásából kihallatszó, Zámbó Jimmy, „Nézz le rám, ó Istenem” című dala váltotta ki, ami másfél órán keresztül szakadatlanul, maximum hangerővel szólt.

Miután a lakók tudták, hogy az asszony az énekes egyik legnagyobb rajongója, nem lepődtek meg ezen, ám a hangerő már nekik is sok volt. Pedig a beteg nem kedvtelésből játszotta le a számot újra és újra, hanem azért, hogy szomszédjai figyelmét felkeltse, mivel elesett és sérülése miatt nem bírt felállni.

"A telefont sem érte el, hogy segítséget kérjen és a kiáltozás is eredménytelennek bizonyult. Ekkor jutott eszébe a jól ismert strófa, amit újabb gondolat követett. Miután a CD-lejátszó távkapcsolója elérhető távolságban volt, így teljes hangerőre tekerve engedte szabadjára azt a bizonyos négy és fél oktávot, ami végül meghozta a várt eredményt.

A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték a bajtársak kiérkezéséig.

Az idős hölgyet így “bejutási nehézségek” nélkül, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink!" - olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?