HŰHA

Zámbó Árpy tévékamerák előtt közölte: ezt gondolja Tóth Andiról

Az énekesnő Hajdú Péter műsorában beszélt arról, hogy apai ágon rokonságban áll Zámbó Jimmyvel. Az elhunyt énekes családja szerint azonban szó sincs erről.
  • Szerző: ripost

Hiába állította Tóth Andi egy tévéműsorban, hogy rokonságban áll Zámbó Jimmyvel, a néhai Király családja egyáltalán nem hisz az énekesnőnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zámbó Árpy a Tények Plusznak beszélt arról, hogy még az édesanyját is megkérdezte, de ő sem tudja alátámasztani Andi állításait.

Zámbó Árpy szerint Tóth Andi nem a rokona

Zámbó Árpy szerint Tóth Andi nem a rokona

„Én fölhívtam anyámat azután, hogy beszéltem Andival, kérdeztem is anyut, hogy ismer-e Tóth családot Hajdúdorogról? Nemhogy rokont, még szomszédot sem ismert ilyen névvel” – mondta el a Tények Plusznak Zámbó Árpy, aki örülne, ha Andi bizonyítékkal támasztaná alá az állításait.

Addig nem is tartja valószínűnek, hogy az énekesnő rokonságban áll velük, pedig Andi épp erről beszélt egy hete az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Ott elmondta, hogy az azóta elhunyt nagymamájától tudja, hogy távoli rokonságban állnak Zámbóékkal, de arra már nem emlékezett, hogyan is vezette le a rokonságot a mama.

A Tények Plusz teljes videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?