HŰHA

Weisz Fannit gyámság alá akarta helyezni az anyja!

Elképesztően eldurvult Weisz Fanni és az anyja közti botrány. Ágnes mintha képtelen lenne megérteni, hogy Fanni önálló, felnőtt ember, aki siketsége ellenére szellemileg teljesen egészséges. De mi állhat a viszály hátterében? A Ripost ennek járt utána.
  • Szerző: ripost

Ágnes asszony az utóbbi években mindent megtett azért, hogy magához láncolja lányát, ám ezzel éppen az ellenkezőjét érte el: Weisz Fanni férjhez ment, önálló karriert épített, tökéletesen megérti és megérteti magát az emberekkel.

Komoly önfejlesztés árán elérte, hogy ne kelljen senkire támaszkodnia a mindennapi ügyek intézésében: tökéletesen olvas szájról, akárcsak a halló emberek, ő is rögtön megérti, amit mondanak neki. Az édesanyja azonban a jelek szerint nemhogy örül ennek, de minden fórumon bizonygatja, hogy lánya a siketsége miatt nem egészséges ember.

De mi lehet az a titok, ami miatt ennyire csúnyán elmérgesedett a viszony anya és lánya között?

"Ez az a dolog, amiről nem beszélünk a nyilvánosság előtt. A történtek ellenére tiszteletben tartom Fanni édesanyját. Õ nyugodtan mondjon el mindennek, mi nem teregetjük ki a szennyest. Van valami, amit nem fogunk soha elmondani" - fogalmazott a keddi Mokkában Fanni férje, Péter, akivel a lány is egyetértett. 

A válasz a múltban keresendő, abban az időszakban, amikor Fanni 24 évesen úgy döntött, hogy akárcsak a többi fiatal lány, önálló életet kezd. A lány ekkor már három éve élt boldog párkapcsolatban jelenlegi férjével, Hajmásy Péterrel.

A részleteket olvasd el a szerdai %% napilap!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?