HŰHA

Volt felesége segít Gergely Robinak az újrakezdésben

Közel két évvel a szakítás után a magánéletben és a munkában is megtalálta a harmóniát Gergely Róbert! Az énekes különleges premierre készül színházával: új darabjában főszerepet játszik. Partnere pedig nem más, mint volt felesége, Tímea, akivel a válás után is példaértékû a kapcsolata, mindenben támogatják egymást.
  • Szerző: Ripost

Szívet melengető az a szeretet, ami Gergely Róbertet és volt feleségét, Némedi-Varga Tímeát a mai napig összeköti.

A házaspár 2017 nyarán több mint egy évtized után döntött úgy, hogy kapcsolatukat más minőségben folytatják tovább, házaspárként elválnak az útjaik.

A szakmában és a magánéletben azonban egymás életének részei maradtak, olyannyira, hogy hamarosan Róbert saját színháza, a Gergely Theater Nő a tét című közös előadásban láthatja őket a közönség. A színdarab egy macsóklub férfitagjainak estéjéről szól, amibe csatlakozik egy hivatásos kurtizán is. Mindez pikáns és komikus helyzeteket eredményez.

"A darabban Tímea, és Labancz Lilla, akivel felváltva játsszák a szerepet, egy sztriptíztáncot is előadnak. Lekerülnek a ruhák, de természetesen a jó ízlés határain belül" - mondta el a %%-nak Róbert.

Az énekesnek és volt kedvesének nem okoz problémát az intim jelenet, hiszen amellett, hogy mindketten profi előadóművészek, a mai napig rendkívül szoros a kapcsolatuk.

"Tímea támogat és segít nekem abban, hogy a magánéletemben újra rám találjon a boldogság és a szerelem. Lehet, hogy együtt elveszítettünk valamit, de nyertünk helyette mást: emberséget, szeretetet, a bizalmunk egymás iránt megmaradt. El lehet engedni egymást valamilyen tekintetben, de meg is lehet tartani a másikat, más módon" - mondta el a %%-nak Róbert, aki úgy érzi, a szakítás óta eltelt időszakban sikerült megteremteniük a kapcsolatukban a harmóniát.

Hogy mit mondott még Robi, azt elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?