HŰHA

Visszatér a Mintaapák: Kamarás Iván családtagként tekint „új fiára”

Nagyon megkedvelte sorozatbeli fiát Kamarás Iván. A színész úgy érzi, Grasso Marco személyisége hasonló a saját gyermekéhez, a közös munka pedig éppen ezért gördülékenyen megy. Marco is élvezi a forgatást, hamar beilleszkedett a csapatba.

A TV2 sikersorozata új színészekkel várja a nézőket, ám nem csak a felnőtt szereplők között történt változás: a Máté karakterét megformáló Kerekes Marci idén a tanulmányai befejezésére szeretne koncentrálni, ezért helyette Grasso Marco alakítja Géza, vagyis Kamarás Iván nagyfiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagyon jól érzem magam a forgatások alatt! Mindenki nagyon kedves, jó hangulatban telik a munka. Hamar megtaláltam a közös hangot a többiekkel. A stáb nagyon sokban segíti a munkánkat, hogy minden gördülékenyen mehessen” – mondta el a -nak a 16 éves Marco, aki korábban látott néhány részt a sorozatból, így tudta, kinek a bőrébe kell bújnia.

Fotó: TV2

„Remélem, a nézők szeretni fogják az általam alakított Mátét. Azt vettem észre, hogy kicsit bele tudom vinni a saját személyiségemet is a karakterébe. Azért szeretem ezt a sorozatot, mert minden korosztály számára szórakoztató. és fiatalos lendületű” – fogalmazott Marco, aki egyébként színésznek készül.

Fotó: TV2

A megkereste Kamarás Ivánt is, akitől arra voltunk kíváncsiak, hogyan megy a közös munka ifjú kollégájával.

„Marco korban és habitusban is hasonlít a nagyobbik fiamhoz, így gyorsan a szívembe zártam. Ráadásul az öcsémet is Marconak hívják, így nem volt nehéz családtagként kezelnem őt már az első forgatási napunkon. Nagyon gyorsan beilleszkedett a forgatás menetébe és a Szalay családba, de annyit már elárulhatok, hogy unatkozni senki nem fog mellette” - mondta el a -nak Kamarás Iván.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?