HŰHA

Visszaéltek a Barátok közt sztárjának nevével

A Barátok közt dr. Balogh Nóráját alakító Varga Iza - információink szerint - nagyon igyekszik elhatárolódni egy fogyást ígérő készítménytől, melyet minden jel szerint, az ő nevével és fotóival reklámoznak.
  • Szerző: Buster

A történet azért különösen vicces - mármint nekünk és nem Izának -, mert a színésznőn talán soha életében nem volt 16 kilónyi felesleg, amit csodás módon, most mégis egy hónap alatt ledobott a „varázsszerrel”. Legalábbis ezzel a szöveggel próbálnak vevőket csábítgatni ismeretlenek Iza nevében, akik ellen a színésznő megtette a szügséges jogi lépéseket.

De nem a Barátok közt sztárja az egyetlen, aki magyarázkodásra kényszerült, miután így vagy úgy, de visszaéltek a nevével.  

Csongrádi Kata

Az énekesnő nemrég szembesült azzal, hogy valaki az ő nevével szerez ismerősöket a Facebookon, miközben szélsőséges politikai posztokat is megoszt. „Mindenféle szélsőséges politikai és ilyen-olyan hülyeségeket írogatott. Ám ez nem volt neki elég. Bejelölgetett a nevemben embereket, és velük, meg a rajongókkal levelezgetett. Úgy, mintha ő lenne a Csongrádi Kata”- nyilatkozta az ügy kapcsán korábban Csongrádi Kata a Blikknek.

Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja is csak kapkodta a fejét, amikor szembesült a mára 16 ezres rajongótáborral rendelkező ál-profillal, amit az ő nevében indított egy ismeretlen.

Tolvai Reni

Az énekesnő ugyanabban a cipőben járt, mint most Iza. Vele is egy fogyasztószert reklámoztak, tudta és beleegyezése nélkül. Õ így reagált közösségi oldalán."Sziasztok! Szeretnem tisztázni, hogy semmi közöm a Ni*** fogyasztó termékekhez, soha nem is hallottam róla, kérlek titeket, hogy ne rendeljetek ilyet soha! Ez a cég visszaél a nevemmel, fotóimmal, és helyettem nyilatkozik, azt állítja, hogy én ezzel fogytam, fogyok! Nagyon felháborító ez az egész!"

Istenes Bence  

Az RTL Klub fiatal műsorvezetője is megszokta már, hogy időnként saját magával találkozik a közösségi oldalon. Csak akkor szökik fel a vérnyomása, ha az ál-oldal működtetője túl messzire megy.
„Rengeteg Istenes Bence Facebook profil van, ezeket általában jelentem az üzemeltetőknek, vagy írok a készítőnek és akkor törlődnek. A legutóbbi eset azért volt nagyon bosszantó, mert aki a hamis profil mögött állt, írogatni is elkezdett, számomra vállalhatatlan stílusban”- írta ki valódi oldalára még februárban Bence.

Joshi Bharat

Az indiai származású műsorvezető nagyot nézett, amikor kiderült számára, hogy egy vidéken üzemelő indiai éttermet az ő nevével kezdtek el futtatni. Persze találkozott már ál-profiljaival is, de amíg konkrét kárt nem okoznak neki, eltekint azok üldöztetésétől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?