HŰHA

Vírusszűrő maszkot dobott piacra a magyar luxusfeleség

Csősz Bogi és öccse, Botond hónapokon keresztül dolgoztak a védőfelszerelésen.
  • Szerző: Ripost

Csősz Boglárka és testvére, Botond piacra dobták a saját tervezésű szilikon maszkjukat, amely bevallásuk szerint teljes védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen. A Feleségek luxuskivitelben sztárja a fejébe vette, hogy a koronavírus-járvány megelőzésére fordítja az idejét és a pénzét, ehhez pedig a legnagyobb segítsége az öccse volt, aki a technikai, tervezési és kivitelezési dolgokért volt felelős.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / RIPOST

A kemény munka végül meghozta a gyümölcsét, Bogi bejelentette, hogy elkészültek a különleges maszkok, amelyeket bárki beszerezhet.

„Három hónap kemény munka után elkészültek a koronavírus elleni maszkok. Teljes vírus védelmet biztosít! Puha és bőrbarát szilikonból készült és a cserélhető vírus szűrők segítségével többszörösen használható és fertőtleníthető! A szűrők pollen, vírus és baktériumok ellen is védelmet biztosítanak!” – fogalmazott az üzletasszony.

Enjoy your time in Europe with our new protective product! Made in Hungary and Austria, has exchangeable filters with 99,9% viral efficiency, is lightweight and flexible, made of soft, temperature-resistant, skin-safe silicone. Ready to take off, have safe travels! 😊✈️

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?