HŰHA

Világsztárok kedvenc helyére vitte szerelmét a magyar sztár- Fotók

Apáti Bence és párja közel négy éve, egy közös munka során ismerkedett meg egymással.
  • Szerző: Totti

Földi Lea balerina 14 évvel fiatalabb balettművész párjánál, de ez sosem okozott problémát kapcsolatukban. A nyaralás helyszínének kiválasztásában is tökéletesen egyetértettek.

Mivel év közben mindketten rengeteget dolgozunk, ezért nagyon megörültünk, hogy idén nyáron ennyi időt együtt tudunk tölteni

– mesélte a %-nak a Kismenők egykori zsűritagja. „Az első horvátországi utunk egy last minute út volt Krk-szigetére, azon belül Omisaljba, ami egy gyönyörű kis történelmi város, romantikus, szűk utcákkal. Meglepő módon a nyárból a hűvösbe mentünk, többször esett az eső, de legalább jókat kirándultunk, felfedeztük a környéket, finomakat ettünk és nagyon élveztük a nyugalmat. Imádtam, hogy Leával  csak egymásra koncentrálhattunk.”


Három héttel később újra útnak indultak a szerelmesek, de akkor az ország legdélibb része felé vették az irányt, Carkulába.

Kicsit döcögősen indult a második nyaralásunk, mert először Budapesten, aztán a horvát autópályán ragadtunk a dugóba

– nevetett Apáti Bence.

„Én vezettem végig, szóval a végére a kuplungolástól már kikészült a lábam, és nagyon elfáradtam. Két napba telt, amíg kipihentem magam. Igaz, ez az út már tényleg csak a semmit tevésről szólt, napoztunk, fürödtünk. Ellátogattunk a gyönyörű Luka öbölbe, ami nem olyan régen lett híres üdülőparadicsom. Járt már itt George Clooney, és Leonardo DiCaprio is. Õk is, mi is beleszerettünk a hely romantikájába. Egyébként életemben először nyaraltam egyhuzamban két hetet, mit ne mondjak, hozzá lehet szokni!”

És ezeket olvastad már?