HŰHA

Vérlázító botrány: saját hölgyvendégét osztotta ki Fenyő Iván!

A színészből lett életmódguru nehezményezte, amiért egy nő nem őt, hanem az asszisztensét méltatta dicsérő szavakkal.
  • Szerző: ripost

Újabb kellemetlen hírek keltek szárnyra Fenyő Iván Fénykonferenciájáról, miután a színész a saját vendége méltató szavain sértődött vérig.

Az Éva nevezetű hölgy, aki részt vett a vasárnapi eseményen, egy Facebook-bejegyzésben méltatta Mihalcsek Noémit, Iván asszisztensét, amiért a hölgy tökéletesen megszervezte a rendezvényt.

A dicsérő szavak mellé Éva egy közös fényképet is megosztott Noémivel, ezek együttesen verték ki a biztosítékot Fenyőnél, aki nem válogatta meg a szavait.

„A Fénykonferenciát egy nő szervezte?” – kezdte a vészjósló felütésű hozzászólását.

Noémi a legfőbb segítőm, de hát, azért na… Nem a mellem verem, de ez az én ötletem, én kezdeményezésem.

Én ízlésem szerint, az én embereimmel, az én vezetésemmel” – jelentette ki sértődötten Fenyő, aki aztán hozzátette, hogy asszisztense nélkül valóban nem jöhetett volna létre a rendezvény.

„De engem nem megemlíteni, lefelejteni és csak Noémit említeni, mint aki ezt az egészet megszervezte, az azért erős. És túlzás. És hamis. És igazságtalan. És igaztalan. (…) Mindenkit elismerek és megdicsérek, pláne Noit, a fő emberem, segítőm, asszisztensem.

De azért álljunk meg. És ne a nyúl vigye a vadászpuskát.

A hozzászólása végén Fenyő körültekintésre inti lelkes vendégét, aki sűrű bocsánatkérések közepette javította a bejegyzést.

És ezeket olvastad már?