HŰHA

Verekedéssel zárt le egy vitát Szulák Andrea!

A színésznő őszintén beszélt arról, hogy keményen megvédi az igazát, ha erre van szükség.
  • Szerző: Ripost

Számos eszközt bevet Szulák Andrea, ha arról van szó, hogy az igazát kell megvédenie! A színésznő őszinte interjút adott Krizsó Szilviának arról, hogyan viselte a két évvel ezelőtti médiahadjáratot, mely a szakítása miatt zúdult rá - írja a Lokál.

"A telefon lecsapkodása részemről a legfinomabb elintézési mód volt. Azt gondolom, hogy igazándiból nem tartozik senkire, hogy mi történt, amennyiben meg igen, akkor is csak olyan mondatszerkezetekben, amelyben egy kisgyerek lelke nem sérül. Sajnos az újságírók (tisztelet a kivételnek) ezt nagyon ritkán tudják. Jön egy szaftos hír, hogy ki kivel, hányszor és hol, megírják és nem foglalkoznak azzal, hogy a háttérben ott vannak a gyerekek, akik mindig sérülnek.

Az én gyerekem hónapokig összerándult az újságosstandok előtt, hogy anya, már megint ott volt a neved, mi van már megint…

 - fogalmazott Szulák.

A színésznő világéletében olyan volt, hogy nem rejtette véka alá az örömét vagy a bánatát, ám azt eddig kevesen tudhatták róla, hogy ha kell, képes igazán kemény eszközökhöz folyamodni.

Azt mondtad, mocskosszájú vagy. Tényleg?

– kérdezte a Krizsó a beszélgetés alatt Szulákot, mire ő igennel válaszolt.

"Jól odamondasz? Netán ütsz is?" – fokozta a riporternő.

Volt már olyan

 – felelte meglepő őszinteséggel Andrea.

A beszélgetésből nem derült ki, ki lehetett az, aki ennyire felbőszítette Szulákot, és vajon mit követett el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?