HŰHA

Végre! Jó hírt kapott az életmentő műtétre váró magyar sztár

Boros Lajos régóta várt a pillanatra, hogy orvosa közölje vele, mikor lesz az életmentő szívmûtétje, amelyhez még a szívét is le kell állítani.
  • Szerző: Totti

Nagyon rosszul viselte a bizonytalanságot, de most végre megkapta a jó hírt, a héten operálják. A legendás rádiós már összepakolt mindent, amire a kórházban szüksége lesz.

Boros Lajos most már bánja, hogy amikor megtudta, hogy baj van a szívével, nem ment el a kardiológiára, mert feltehetőleg most nem várna rá életmentő műtét. A népszerű rádiósban akkor tudatosult mindez, amikor egyre romló állapota miatt fia, Dávid bevitte a kórházba. Ott rögtön kiderült: szívbillentyű-elégtelenségben szenved. Pár nappal később, komoly operáción esett át, okospacemakert ültetettek szervezetébe.

Azért jó ez a készülék, mert csak akkor lép működésbe, ha szükséges

– mondta Boros Lajos a %%-nak. – Viszont azt már a beültetéskor tudtuk, hogy csak átmeneti megoldás. Olyan ramaty állapotban vannak a szívbillentyűim, hogy elkerülhetetlen a műtét. Ezt már februárban közölték velem, de újabb és újabb vizsgálatokat végeztek el, többször is halasztani kellett az operáció időpontját. De pár napja felhívott a doki, hogy jövő héten műtenek. Nagyon megörültem, mert rettentően szeretnék már túl lenni rajta…”

Azért azt hozzátette még az ország Lali királya, hogy amennyire várja az operációt, annyira fél is tőle. Egyrészt még mindig nem lehet tudni, hogy csak a két rossz szívbillentyűit renoválják-e, vagy komplett csere lesz. Másrészt a beavatkozáshoz leállítják majd a szívét, amitől tart.

Amikor felnyitják majd a mellkasomat és a szívemet, akkor látják majd, hogy elég a kisebb műtét, vagy szükség lesz a komolyabb operációra

– folytatta a rádiós. – Az biztos, életmentés folyik majd a műtőasztalon. Persze van bennem félsz, hiszen leállítják majd a ketyegőmet, és egy műszív dolgozik addig helyette. De nem vagyok már fiatal, ki tudja, mit találnak még odabent… Persze, tudom, hogy jó kezekben leszek, de mi van, ha fel sem ébredek? Igaz, arról már úgysem fogok tudni!”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?