HŰHA

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!

Bár Klapka György rendesen megkavarta a szálakat a végrendeletében, úgy tûnik, hogy a gyerekeknek sikerült megegyezniük. Kiderült, hogyan osztoznak a hatalmas vagyonon!
  • Szerző: Z.B.

A gyors döntés annak köszönhető, hogy a többiek szerették volna a lehető leghamarabb kifizetni a legidősebb fiút, Gyurit, akit apja valójában kitagadott végrendeletében. Klapka nem hagyott annyi készpénzt maga után, hogy a fiú megkapja a jussát, neki ugyanis a a törvény szerint a köteles rész mindenképp jár. Addig azonban a többiek sem juthattak hozzá a zárolt ingatlan és ingó vagyonhoz- írja a Story magazin.

Így hamar megszületett a döntés, ugyanis a legidősebb fiú, pert indítva, évekig blokkolhatta volna az eljárást. Végül a megállapodás szerint a Vámház körúti luxuslakással fizették ki Gyurit, aki reméli, hogy a napokban alá is írhatja a papírokat.

"Tőlem DNS-vizsgálatot sem kért az apám, a végrendeletében egyszerűen közölte: nem vagyok a vér szerinti gyereke. Az anyakönyvi kivonatom azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ügyvédem szerint a köteles rész jogilag mindenképpen járt volna. Ha viszonylag jó áron tudom eladni a legendás üzlet fölötti álomlakást, akkor ennél talán valamivel többhöz jutok. Mindenkinek jobb ez így, hogy nem kell évekig a bíróságon vitatkozni " - nyilatkozta a magazinnak a legidősebb fiú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?