HŰHA

Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!

Félbeszakította a koncertjét.
  • Szerző: KM

Joggal aggódnak Ganxsta Zolee-ért szerettei, rajongói - a népszerű énekes a Barba Negrában tartott koncertjén gyakorlatilag összeomlott. Hiába telt meg így szinte zsúfolásig a népszerű koncerthelyszín, sokaknak csalódottan kellett távozniuk. 

A Blikk írt róla: Ganxsta színpadi produkciója értékelhetetlenre sikeredett. A színpadon zavarodottan viselkedett, a tervezett maratoni fellépése ennek köszönhetően félórásra sikeredett. Az is csoda szinte, hogy elkezdődött.

Ganxsta nem titkolta, nagyon megviselte a szakítás. Párja néhány hete adta ki az útját, és látszólag képtelen ezt feldolgozni. Bár ígérte, a munkába temetkezik, úgy tűnik, most a legrosszabbkor és legrosszabb helyen omlott össze a mérhetetlen lelki teher alatt. 

Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom

– mondta a Blikknek Zolee.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?