HŰHA

Vége a türelemnek: Pertársaság alakul Berki ellen

Az izomceleb jelét sem adja annak, hogy szeretné kifizetni az Ázsia Expressz játékosainak ígért milliókat. Õk pedig nem várnak tovább.
  • Szerző: Buster

Kulcsár Edina párja kezébe vette a gyeplőt és ügyvédhez fordult. Jogi képviselőjük azt tanácsolta nekik, álljanak pertársaságba azokkal a sztárok, akik az Ázsia Expresszben ígéreten kívül egy forintot sem kaptak Berki Krisztiántól és Ambrus Attilától.

A győztes páros tagjai a műsorban, sőt a megjelent könyvükben is elismerték, hogy nekik csupán a győzelem volt a fontos, ennek érdekében pedig hajlandóak voltak egy olyan alkuba belemenni, hogy a főnyereményt elosztják az őket első helyre segítő párosok között. A hajlandóság azonban úgy tűnik, alábbhagyott, miután megnyerték a műsort. Berkiék azt állították, hogy nem kapták meg a pénzt a csatornától, ám ezt a TV2 közleményben határozottan cáfolta. Hónapok óta megy a huzavona a sztárok között, de Kulcsár Edinának és párjának, Csutinak elfogyott a türelme.

"Éppen itt ülök az ügyvédünkkel és erről az ügyről beszélgetünk. Minden bizonyíték a kezünkben van. Jogilag teljesen megáll mindannyiunk követelése"

- kezdte a %% napilap szombati számának Csuti, aki hosszabban is mesélt a terv részleteiről. A lapból azt is megtudhatod, hogyan reagált a többi játékos.

És ezeket olvastad már?