HŰHA

Váratlan fordulat Lópici Gáspár ügyében, megváltozhat az élete!

Az idős színész sorsa, egy jóakarójának köszönhetően, egy csapásra jóra fordulhat.
  • Szerző: Ripost

Filmszerepet kapott az ország Lópici Gáspárjaként ismert Szilágyi István! Az idős színművész köztudottan nehéz körülmények között él feleségével, Humenyánszky Jolánnal.

Ráadásul az utóbbi hónapokban a családi életükben is jelentős változás következett be, miután fiuk, Péter többször is bántalmazta az idős színészt, emiatt pedig börtönbe került.

Látva Szilágyi nehéz sorsát, Polik József rendező megkereste a színészt, hogy főszerepet ajánljon neki a készülő új filmjében.

"Azt gondolom, hogy az arca, a személyisége tökéletes lenne a filmhez. Abszolút főszerepet kapna, ez lenne méltó hozzá. Gyerekkori emlékem, hogy bár gyakran láttam filmekben, mindig csak mellékszerepeket, pár mondatot kapott. Szerintem ez méltatlan" - mondta el a Blikknek Polik, akinek nem titkolt célja, hogy segítsen a nehéz körülmények közt élő színészen.

Mivel a rendező tudja, hogy Szilágyi és neje mennyire rossz körülmények között él, úgy döntött, további szponzorokat keres a filmhez, habár a pénz már megvan az elkészítéshez. Így azonban az idős színész akár milliós nagyságrendű gázsit is zsebre tehet.

A lap természetesen magát Szilágyit is megkereste, aki nem titkolja, örül az ajánlatnak.

"Meglepődtem ezen, de nagyon örülök, hogy megkerestek ilyesmivel.

Régóta szeretnék dolgozni, de a betegségem miatt az elmúlt időszakban nem lettem volna képes rá.

Nem bírtam volna, és sajnos nagyon sok ajánlatot azért nem is kaptam" - fogalmazott Szilágyi.

Az egyetlen gond, hogy a színész a zöld hályogja miatt nem tudja elolvasni a forgatókönyvet, ám a felesége ebben is segít neki. Ha pedig összejön a filmszerep, végre felújíthatják befejezetlen otthonukat.

És ezeket olvastad már?