HŰHA

Vallott Palik László, így jöttek össze Marsi Anikóval

Kiderült, hogy egy meglepő pillanatban Anikó elszaladt előle, de a mûsorvezető azért nem adta fel!
  • Szerző: Ripost

Palik László ma is ugyanúgy szereti a feleségét, mint tizenöt éve. Nem csoda, ha a megismerkedésük minden pillanatára emlékszik. Arra is, hogy Anikó elszaladt előle.Palik László hosszú évekig a nyilvánosságtól visszavonultan élt, de az Exatlon miatt visszatért, és ezért ment el a Joshi, a legjobb barát című műsorba is, ahol a dominikai élménybeszámoló mellett, Joshi kérdésére el­mesélte azt is, ho­gyan találkozott először Marsi Anikóval.

"Hívtak egy tévéműsorba vendégnek, ez az Ország Kresz-tesztje volt. Akkoriban javában autóversenyeztem, gondolták, biztos jópofa lesz, ha én va­gyok az egyik vendég" – mesél­te László. Beült a próbára, ahol felvette az unott „próbaarcát”, mire Anikó megszólította a műsorvezetői pulpitusról: Laci, nagyon unod?

"Az futott át rajtam: elnézést, kisasszony, nem látja, ez a próbaarcom, direkt fölvettem. Hangosan azonban csak annyit mondtam: igen. Ezzel elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, egymás osztása az élőműsorban is folytatódott… Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, és ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent."

Erre Anikó automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője, mint a legjobb házasságközvetítő ekkor közéjük ugrott, és annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyta őket - ennek több mint másfél évtizede.

"Utána annyi történt, hogy amikor legközelebb bement a Tv-be, akkor a portán meglátott egy komolyabb méretű rózsacsokrot" – folytatta a történetet a Borsnak az Exatlon műsorvezetője. "Oda is szólt a portásnak, hogy de szerencsés napja lesz ma valakinek. Mire a portás azt válaszolta: igen, Anikó, magának. Ancsi meglepődött, hogy nocsak, nocsak, mit is jelent ez valójában… A csokorban benne volt a névjegykártyám, amin annyi állt, hogy: „Telefonálni ér?”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?