HŰHA

Vallott a magyar pornódíva, ezt művelte a múltban

A felnőttfilmes színésznő szobalányként könnyen a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni.
  • Szerző: Ripost

Cicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett –írja a Blikk.

Az is kiderült, hogy a felnőttfilmes színésznőt akkor szervezték be, amikor a Duna Intercontinental szobalányaként dolgozott, így a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni.

"A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek"

– mesélte a műsorban Cicciolina, aki azt is elárulta, szexszel szolgálta a pártállamot: szexuális praktikákkal vette rá a célszemélyeket, hogy meséljék el titkaikat.

Itt ismerkedett meg amúgy későbbi férjével, Salvatore Martinivel, akinek a segítségével végül a vasfüggönyön túlra, Olaszországba kerülhetett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?