HŰHA

Vallási okok miatt mondott le a házaséletről a dögös magyar sztár

Az egykori valóságshow-szereplő élete az utóbbi években teljesen megváltozott, férjével komoly önmegtartóztatást gyakorolnak.
  • Szerző: ripost

Teljes átváltozáson ment keresztül Rácz Gigi, akit az elmúlt években egy valóságshow-ból és modellként ismerhetett meg a nagyközönség.

Gigi Krisna tudatú hívő lett, vallását jóga közben ismerte meg, ami euforikus élményt okozott neki. Ezután a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán tanult, jógaoktatóként szerzett diplomát, és férjével is sikerült megkedveltetnie a vallást.

Pedig nem sokan lennének képesek Krisna tudatú hívőként élni, ugyanis a vallás egyik alapszabálya, hogy csak gyermeknemzés céljából élhetnek a házaspárok szexuális életet.

"Még az elején járunk, így ezt a szabályt nem mindig tartjuk be, de idővel teljesen eszerint fogunk élni. Most viszont gyermekvállalás előtt vagyunk, így egyelőre semmi akadálya az együttléteknek" - mondta el a Mokkában Gigi.

A fiatal nő szerint a szexről sokkal könnyebb lemondani, mint két és fél órán át meditálni. Célja, hogy bizonyos korlátok közé szorítsa férjével a szexuális életüket, ami idővel majd talán teljesen meg is szűnik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?